Brownie

Gaudeix d’un tendre i delicios pa de pessic de xocolata!

_____________________________________________________

Ingredients:

  • 240 gr. de mantega
  • 300 gr. de sucre
  • 30 ml oli de gira-sol
  • 4 ous
  • Essència de vainilla
  • 130 gr. farina de blat
  • 100 gr. de cacau en pols
  • 1 quart de cullereta de sal fina
  • 200 de xocolata negre (opcional)

Preparació

En primer lloc desfem la mantega (microones a màxima potència o al bany maria a foc baix). Un cop desfeta afegim el sucre i l’oli, i ho barregem tot bé en un recipient gran, un cop ben barrejat, afegim els ous, i una culleradeta d’essència de vainilla, i ho tornem a barrejar. Un cop està barrejat, afegim la farina, el cacau, i la sal amb un colador. Amb ajuda d’una llengua pastissera o barregem tot bé, un cop barrejat ja seria hora d’afegir la xocolata si volem. Després d’això, agafem un motlle rectangular metàl·lic, i el forrem amb paper de forn, i aboquem la massa a dintre, i ho estenem bé, amb el forn preescalfat a 170º graus, o afegim, i després de 30 min ja està fet! Però el deixem refredar uns 15 min. Només ens faltarà decorar-ho al nostre gust.!

Fes clic per puntuar aquest postre!
[Total: 1 Mitjana: %mitjana%]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *