Coulant

Aquest postre es una exploció dolça de xocolata, coberta per una deliciosa magdalena! OS ENCANTARA!

_______________________________________________

 Ingredients

  • 3 ous (talla m)
  • 60 gr de mantega sense sal
  • 60 gr de sucre normal
  • 60 gr sucre de repostería
  • 120 gr de xocolata per fondre
  • 15 gr de cacau pur en pols
  • 1 culleradeta de vainilla

Procediment:

Primer barregem el cacau amb la farina en un recipient, o barregem bé amb una cullera que es quedi ven integrat, després, tamisem la vareja perquè ens quedi llis, amb un tamisador o un colador. Un cop tamisat o deixem a part. A continuació, fundem la xocolata al bany maria, quan veiem que està ven fundat, afegim la mantega i o barregem tot bé. Quan estigui ben barrejat o traiem del foc i o deixem refredar una mica. Per altra banda agafem un recipient més gran i barregem el sucre, els 3 ous i o barregem. Mentre barregem anem afegint la xocolata, ens hem d’assegurar que està temperada. Quan està la xocolata integrada li afegim la vainilla sense parar de barrejar. Després d’això afegim l’altre massa que teníem a part, i l’anem posant a poc a poc sense deixar de barrejar, fins que quedi una massa uniforme. Per últim afegim la massa al motlle que hem triat però no l’omplim fins dalt. I finalment els deixem 2 hores al congelador. Un cop fetes escalfem el forn a 200 graus, i les deixem durant 15 min.

I PER ULTIM…. A GAUDIR!

Fes clic per puntuar aquest postre!
[Total: 2 Mitjana: %mitjana%]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *